SIGHTSAIL 2002: Hét zeilweekend voor akoestisch Nederland in 2002

SIGHT adviseurs voor milieu en landschap, 5 maart 2002

Ook dit jaar wordt er weer een zeilweekend georganiseerd voor allen die werkzaam zijn op het gebied van de geluidhinderbestrijding.

Op 14 en 15 september 2002 vindt deze gebeurtenis plaats en wel in zeilcentrum "De Morra" te Hemelum aan De Fluessen te Friesland.

Evenals in voorgaande jaren zal dit weekend een combinatie bieden van sportieve en gezellige uitdagingen in een sfeer waarbij collegiale contacten kunnen worden gelegd of aangehaald.

De inschrijving staat inmiddels open, zie hiervoor de website www.akoestischzeilen.nl. Op de website vindt u ook alle informatie over het inschrijven. 

De accommodatie van "De Morra" is groot maar niet onbeperkt, op tijd inschrijven is dus van belang om zeker te zijn van deelname. De kosten per persoon bedragen, mede dankzij de gulle bijdragen van enkele sponsors, afhankelijk van de bezetting per boot, € 95 - 110, zie voor de verdere voorwaarden de website. Om alvast een indruk te geven van wat u kunt verwachten, is op de website (naast een schat aan nuttige en leuke informatie) onder meer ook het voorlopige programma op hoofdlijnen weergegeven.

SIGHT adviseurs voor milieu en landschap, Postbus 118, 3900 AC Veenendaal
Telefoonnummer: (0318) 57 20 66, Telefaxnummer: (0318) 57 08 04
e-mail algemeen: sail@sight.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen met Richard Steensma of Erika Knoop.

 

home...