NIEUW
Hand held analysator SOLO
NIEUW

SOLO is dé nieuwe Klasse 1 hand held real time analysator voor geluids- en trillingsmetingen. Bij het ontwerp van SOLO stonden het gebruikersgemak, inzetbaarheid en krachtige analyse mogelijkheden bovenaan. Het resultaat is een innovatief platform voor al uw geluids- en trillingsmetingen.


SOLO is ondergebracht in een handzame behuizing met groot, helder en overzichtelijk ingedeelde display. Cursor bediening en snelkeuze toetsen zorgen ervoor dat ook onder de moeilijkste omstandigheden, snel en nauwkeurig metingen kunnen worden uitgevoerd. In het grote interne geheugen worden naast meetgegevens ook meetinstellingen opgeslagen zodat de meter altijd direct klaar is voor gebruik. Zelfs scherm-layouts zijn eenvoudig aan te passen, u bepaalt dus zelf welke meetgegevens u tijdens de meting zichtbaar wilt maken. De gratis meegeleverde interne accuvoeding zorgt er voor dat u ruim 24 uur ononderbroken met SOLO kunt meten. Dit spaart niet alleen batterijkosten maar ook het milieu!

Er zijn maar liefst 5 verschillende uitvoeringen van SOLO leverbaar, voor eenvoudige tot de meest veeleisende toepassingen. Een greep uit de mogelijkheden:
• lawaai op de werkplek
• referentie metingen
• controle metingen
• statistische analyse
• bouwakoestische metingen
• trillingsmetingen (σσk conform SBR!)
• laagfrequent geluid
• geluids- en trillingsmonitoring
• ...


Dankzij de modulaire opbouw kan SOLO eenvoudig worden aangepast aan uw actuele meetwensen. Nieuwe meetfuncties evenals toekomstige analysetechnieken kunnen eenvoudig aan de SOLO worden toegevoegd. Veranderen uw meetwensen dan verandert SOLO met u mee.

Ook op meet-technisch gebied is SOLO zijn tijd ver vooruit, dit blijkt onder andere uit het zeer grote dynamisch bereik van 117dB. Niet alleen 'overall' waarden zoals het LAeq, LAmax, L95, etc. maar ook de real time spectra worden bepaald met een dynamisch bereik van 117dB! Solo heeft dan ook maar één meetbereik (20-137dB). De kracht van SOLO wordt nog eens benadrukt doordat alle parameters gelijktijdig worden bepaald (1/1-, 1/3-oktaaf spectra, FAST, SLOW, IMPULS, PEAK, A-, B-, C-, en ongewogen). Natuurlijk voldoet SOLO aan alle nationale en internationale normen voor geluidsmeetapparatuur waaronder de nieuwe norm IEC61672.

En de prijs... Er is al een SOLO inclusief real time frequentie analyse voor de prijs van een eenvoudige geluidsniveaumeter.

Maar er is meer...
SOLO sluit het gat tussen hand-held en laboratorium instrumentatie. Naast 'stand alone' instrument is het TOP-model SOLO-MASTER ook te gebruiken als Real Time front-end voor de dBENV32, dBFA32 en dBBATI32 software pakketen, zoals bekend van de Jazz, Symphonie en Harmonie meetsystemen. Dankzij deze unieke integratie wordt de meet- en analyse functies uitgebreid met technieken die tot op heden nog niet mogelijk waren met één enkel compact meetinstrument.
Een paar voorbeelden van de mogelijkheden:

• Directe digitale signaal recording (met 10 seconden pre-trigger)
• Automatische broncodering
• 3200-lijns FFT (0-20kHz)
• 1/1-, 1/3-, 1/6- 1/12 en 1/48-oktaafband analyse (0-20kHz)
• Psychoakoestische analyse
• Bouw- en zaal-akoestiek
• Signaal editing
• Order analyse
• ...

Zoals u gewend bent van AcouTronics wordt ook de SOLO geleverd inclusief alle nodige accessoires waaronder een instrumentkoffer, aansluitkabels, oplaadbaar accupack, software en uitgebreide persoonlijke instructie.

 

Voor meer informatie over de SOLO of een vrijblijvende demonstratie, kunt u gebruik maken van onderstaand aanvraag formulier. Een telefoontje (0162) 42 44 21 of een email naar mailbox@acoutronics.nl kan natuurlijk ook.

 

Bezoek ook onze internet site op http://www.acoutronics.nl

 

Informatie aanvraag
AcouTronics B.V.
 

Voor meer informatie over SOLO kunt u onderstaand formulier invullen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk uitgebreide documentatie toe. Natuurlijk kunt u ook telefonisch (0162 42 44 21) contact met ons opnemen.

Stuur mij informatie over:

SOLO
Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak.


Ik wil ook graag informatie ontvangen over:

Mijn toepassingen liggen op het gebied van:


Begin oktober wordt de nieuwe CD-rom catalogus voor geluid- en trillings-meetappartuur verwacht. U kunt uw exemplaar nu vast reserveren.

Stuur mij z.s.m. de CD-rom catalogus toe.

 

Adres gegevens:

Titel:

Prof. Dr. Drs.
Ir. Ing.  
Voorletters: M V

Achternaam:

Bedrijf/instelling:

Afdeling:

Adres:

Postcode:
Plaats:

Land:

Telefoon:

Fax:

Email:




Postbus 167
4900 AD Oosterhout
T: 0162 42 44 21
F: 0162 42 56 52
E: mailbox@acoutronics.nl
W: http://www.acoutronics.nl

© 2002, AcouTronics B.V.