Rally 't Harde - Doodstil: 6 september 2003

Jeroen Josephs, Industrial Noise Consult

Op 6 september 2003 organiseert Industrial Noise Consult in samenwerking met een aantal sponsors in het kader van geluidsreductie op de werkplek voor zowel aanbieders, afnemers als belanghebbenden een 'Zomer-event'. Dit jaar zal dit (onder voorbehoud van belangstelling van deelnemers en sponsors) gaan gebeuren in de vorm van een gezellige (en hopelijk zomerse) toerrit met motor, auto of old-timer: de 'Rally' van 't Harde naar Doodstil.

inschrijven

Via de website van Industrial Noise Consult kunt u niet alleen als team (voor)inschrijven, maar u ook aanmelden als sponsor voor het gehele event of voor bepaalde programma-onderdelen (bedrijven kunnen zelf een voorstel doen). Zowel via de site als ook via een e-mail nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de stand van zaken ten aanzien van het Zomer-event 2003! Voor meer informatie kijkt u hier: http://www.noiseconsult.com/event.html

Net als andere adviseurs is ook Industrial Noise Consult steeds bezig het bedrijfsleven en andere belanghebbenden te overtuigen van de noodzaak van geluidsreductie op de werkplek. Met deze Rally wil Industrial Noise Consult hier een impuls aangeven.

home...