Detatech: werven, selecteren en detacheren

Detatech, maart 2003

DetaTech vormt een nieuw onderdeel van Adviesbureau ’t Hart en is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van technisch personeel op MBO, HBO en Universitair niveau in binnen- en buitenland. Het gaat hierbij in hoofdzaak om de vakgebieden Geluid en Bouwfysica.

Adviesbureau ’t Hart is landelijk bekend als specialistisch bureau voor de oplossing van vraagstukken op het gebied van railverkeerslawaai.

Detatech werft kwalitatief hoogwaardig technisch personeel voor bedrijven en overheden, die voor korte of langere termijn behoefte hebben aan direct inzetbaar personeel. Dit gebeurt meestal op projectbasis voor een vaste periode.

Op het gebied van werving en selectie is Detatech bedrijven en overheden van dienst als het gaat om het aantrekken van personeel met als doel aanstelling in vaste dienst.

Na een oriëntatie op de organisatie, inventariseert Detatech de eisen waar de gezochte kandidaat aan moet voldoen. Eventueel worden namens de opdrachtgever advertenties geplaatst, selecteert Detatech de kandidaten, voert zij de eerste gesprekken met de kandidaten en doet tenslotte voorstellen aan de opdrachtgever. Tijdens de selectieronden is Detatech als adviseur aanwezig en na aanstelling van de kandidaat vindt na enige maanden een evaluatie plaats.

U vindt Detatech aan de Bosweg 20 in Epe, telefoonnummer 0578-611281 of via de website www.detatech.nl 

home...