Akoestisch zeilen - 10 en 11 september 2005, Kaageiland, Zuid-Holland

DGMR, 31 mei 2005

Eindelijk is het dan zover ... een akoestisch zeilweekend in Zuid Holland! De hofvijver was helaas al gereserveerd en bovendien net te klein voor de olympische driehoek, maar we hebben een geschikte locatie gevonden. Op 10 en 11 september 2005 zal het 9e Nederlands Zeilevenement voor Akoestici plaatsvinden op Kaageiland. Na jarenlang zeilen in de uithoeken van Nederland en zelfs een uitstapje naar België, zal het zeilweekend dit jaar voor velen een thuiswedstrijd zijn.

Het weekend zal georganiseerd worden vanuit zeilschool De Kaag. Zeilschool De Kaag is gelegen op Kaageiland. Rond Kaageiland men prachtig zeilen op de Kagerplassen, de Ringvaart en de Zuid Hollandse polders. Voor meer informatie over de locatie en de wateren rond Kaageiland, kunt u kijken op www.dekaag.nl. Zeilschool De Kaag is te vinden onder groepsaccommodaties.

De accommodatie van zeilschool De Kaag biedt plaats aan circa 80 personen. De overige personen worden ondergebracht in hotel Orion. Het hotel ligt op kruipafstand van de zeilschool. Omdat we de kamers van hotel Orion tijdig moeten reserveren, vragen we iedereen om zo spoedig mogelijk in te schrijven. De inschrijving zal sluiten op 1 juli.

Hoewel de afstand naar De Kaag voor velen niet zo groot zal zijn, wordt er ook dit jaar de mogelijkheid geboden om reeds op vrijdag te arriveren. Overnachten van vrijdag op zaterdag is alleen mogelijk in de accommodatie van de zeilschool. Graag bijtijds aangeven of u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, het aantal plaatsen is immers niet onbeperkt. Bijkomende kosten voor ontbijt en extra overnachting zijn nog niet bekend.

Voor vragen en nadere informatie kunt u contact opnemen met Miny Nieuwets. Email naar NE@dgmr.nl of bel naar 070-350 39 99.

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website www.akoestischzeilen.nl 

 

home...