ProRail symposium "Meten & Rekenen Geluid Emplacementen", 31 oktober 2005

Chiel Roovers, M+P

M+P organiseert in opdracht van ProRail het symposium "Meten & Rekenen Geluid Emplacementen". Tijdens dit symposium zal in een ochtendprogramma door diverse sprekers worden ingegaan op recente ontwikkelingen op het gebied van meten en rekenen van het geluid van spoorwegemplacementen. Na de lunch zal TNO het meetprotocol voor het inmeten van materieel toelichten en zal M+P de conceptversie van het modelleringsprotocol voor het maken van akoestische rekenmodellen presenteren. Beide protocollen worden in opdracht van ProRail opgesteld. In een aansluitende forumdiscussie worden uw commentaar en opmerkingen zeer op prijs gesteld!

Het symposium vindt op maandag 31 oktober a.s. plaats in De Reehorst te Driebergen. Wij nodigen betrokkenen uit de spoorse sector, van de adviesbureaus en van de vergunningverleners uit om dit symposium bij te wonen.

U kunt zich aanmelden voor dit symposium via het emailadres SymposiumEmplacement@mp.nl. Aan deelname zijn geen kosten gebonden. Nadere informatie over het definitieve programma en een routebeschrijving zal u na inschrijving begin oktober per e-mail worden toegezonden.

 

home...