Call for papers: Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit 2006

Edwin Verheijen, dBvision, 17 februari 2006

Op 8 en 9 november 2006 wordt in Nieuwegein het congres "Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit" gehouden. Het congres met beurs is een jaarlijks terugkerend evenement, met meer dan 300 deelnemers, 55 sprekers en 45 beursstands. Meer informatie over het congres vindt u op www.geluidentrillingen.nl

Wilt u een voordracht houden op dit congres dan wordt u hierbij uitgenodigd om hiervoor een interessant, boeiend of prikkelend voorstel te doen. Uw inschrijving heeft bij voorkeur verband met een of meer onderstaande thema’s, maar u kunt ook een vrij onderwerp indienen.

De programmacommissie bewaakt de rode draad van het congres en maakt daarbij een selectie uit de inzendingen. De programmacommissie ziet graag praktijkgerichte voorstellen.

Indien u meer informatie wenst, kunt u contact opnemen met Edwin Verheijen (tel: 06 29076165). Uw voorstel kunt u voor 1 april 2006 per e-mail sturen aan de organisatie. Vermeldt u daarin de titel van de lezing, een abstract van 100 woorden, de auteur(s), uw organisatie en telefoonnummer. Als uw voorstel wordt geaccepteerd krijgt u als spreker gratis toegang tot het congres op de dag van uw voordracht (bij meerdere sprekers krijgt één spreker gratis toegang).

Wij hopen u in november te mogen verwelkomen op het congres “Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit”.

Programmacommissie

Dolf de Gruijter

Ministerie van VROM

Rob Hoffman

Vereniging van Milieukundigen

Gilles Janssen

Stichting Innonoise

Henk de Kluijver

Nederlandse Stichting Luchtverontreiniging

Gerda Klunder

SBR

Arnold Koopman

Nederlands Trillingsvereniging

Jan Kuiper

Nederlandse Stichting Geluidshinder

Heiko Martin

TU Eindhoven

Cristo Padmos

DWW - Verkeer en Waterstaat

Hans Schmitz

Infomil

Martijn Vercammen    

Nederlands Akoestisch Genootschap

Paul de Vos

DHV


home...