(advertentie)

Plug and play met AUROLEX

Aurolex is een nieuw en betaalbaar monitoringssysteem van ABC International Trade B.V. uit Geertruidenberg.

ABC International Trade B.V. demonstreert het Aurolex monitoringssysteem op 18 en 19 april op de easyfairs Industrie & Milieu in Rotterdam Ahoy.

Een innovatief systeem dat als basisunit een geluidsmonitoringssysteem, type 1 IEC 61672 met temperatuur en luchtvochtigheidsensor, heeft. De Aurolex heeft de mogelijkheid om een uitgebreid scala aan milieuzaken te monitoren. Sensoren voor trillingen, windsnelheid en windrichting, luchtkwaliteit, en grondwater kunnen moeiteloos worden aangebracht. Op één Aurolex systeem kunnen 7 sensoren worden aangebracht.

Op iedere locatie ter wereld met een internetverbinding kunnen de resultaten elk moment bekeken en bewerkt worden. De uitkomsten kunnen grafisch worden weergegeven of als data in tabellen. Men kan zelf grafieken ontwerpen en automatische rapportages via e-mail laten versturen. Zelf software installeren om de meter uit te lezen of naar meetplaatsen gaan om de data uit te lezen is niet meer nodig. Drempelwaarden kunnen worden ingesteld, waarboven automatisch een alarm per e-mail of SMS wordt verstuurd, wanneer de drempelwaarden worden overschreden. Het Aurolex systeem heeft zeer uitgebreide mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen.

Het Aurolex monitoringssysteem heeft ook diverse mogelijkheden voor de stroomvoorziening. Hierdoor kan het systeem op iedere denkbare plek gebruikt worden. De normale 220v aansluiting en accu zijn standaard meegeleverd. Optioneel is er de mogelijkheid om een zonnepaneel aan te sluiten op de Aurolex.

Prijstechnisch is de Aurolex zeker interessant. Het systeem is al verkrijgbaar vanaf € 3495,00 met afsluiting van een abonnement. Ook is het Aurolex meetsysteem te huur voor kortlopende projecten.

ABC International Trade B.V. uit Geertruidenberg demonstreert het Aurolex monitoringssysteem op 18 en 19 april op de easyfairs Industrie & Milieu in Rotterdam Ahoy. Geïnteresseerden zijn van harte welkom voor een uitgebreide uitleg.

Voor meer informatie, bezoek onze website, http://www.abctradings.com of stuur een email naar info@abctradings.com

home...