Call for papers: Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit 2007

Edwin Verheijen, dBvision, 22 februari 2007

Op 6 en 7 november 2007 wordt in Nieuwegein het congres "Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit" gehouden. Het congres met beurs is een jaarlijks terugkerend evenement, met meer dan 300 deelnemers, 60 sprekers en 40 beursstands. Meer informatie over het congres vindt u op www.gtlcongres-beurs.nl

Wilt u een voordracht houden op dit congres dan wordt u uitgenodigd om hiervoor een interessant, boeiend of prikkelend voorstel te doen voor 1 april 2007. Uw voorstel kunt u uitsluitend inzenden via het webformulier, en heeft bij voorkeur verband met een of meer onderstaande thema’s:

De programmacommissie bewaakt de rode draad van het congres en maakt daarbij een selectie uit de inzendingen. De programmacommissie ziet graag praktijkgerichte voorstellen. Als uw voorstel wordt geaccepteerd krijgt u als spreker gratis toegang tot het congres op de dag van uw voordracht. Als u het congres wel wilt bezoeken, zonder zelf een spreekbeurt te willen houden, kunt u zich vanaf augustus inschrijven met behulp van een formulier dat u kunt downloaden van de congres-website.

Wij hopen u in november te mogen verwelkomen op het congres “Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit”.

home...