(advertentie)

Cursus Handleiding Akoestisch Onderzoek Wegverkeer

In januari 2007 is de gewijzigde Wet geluidhinder in werking getreden. Een groot deel van deze wetwijzigingen betreft wegverkeer waaronder: de invoering van de nieuwe geluiddosismaat Lden, een nieuwe hogere waarde procedure, een nieuwe saneringsregeling, wijziging van de reconstructie en nog veel meer.

Royal Haskoning en dBvision organiseren in opdracht van de Dienst Verkeer en Scheepvaart van Rijkswaterstaat (DVS) de cursus over wegverkeerslawaai. Deze is gebaseerd op de 'Handleiding Akoestisch Onderzoek Wegverkeer' (HAOW) die door de DVS wordt uitgebracht. De HAOW is een leidraad die u stap voor stap meeneemt door de procedures, de techniek, de juridische gevolgen en de organisatorische aspecten van het wegverkeerslawaai.

Er is een cursus voor beginners en een cursus voor gevorderden. Daarnaast ontvangt u de meest recente informatie over de in 2010 in te voeren geluidproductieplafonds.

Cursus Datum Inschrijven Informatie
Inschrijving sluit
  • Basis cursus
  • 30 oktober 2008
    Klik hier Bekijk folder
    5 oktober 2008
  • Gevorderden cursus
  • 13 november 2008
    Klik hier Bekijk folder
    19 oktober 2008

    Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Frank Elbers (tel: 06 29076161 of e-mail: frank.elbers@dBvision.nl).

     

    home...