(advertentie)

Masterclass SWUNG: 31 januari en 7 februari 2013



 

Benut uw cursusbudget en schrijf met 10% korting in voor de Masterclass Swung 2013. Korting bij inschrijving vóór 15 december 2012.

Benut de cursusbudgetten van uw organisatie en schrijf voor 15 december in voor de Masterclass Swung die gegeven wordt op 31 januari en 7 februari 2013 en ontvang 10% korting. De docenten zijn echte Swungspecialisten die direct betrokken waren bij het opstellen van de nieuwe regels. De 110 deelnemers die u voorgingen hebben de Masterclass beoordeeld met een gemiddeld rapportcijfer 8.

Vanaf 1 juli 2012 zijn regels voor de beheersing van het geluid door verkeer op rijkswegen en hoofdspoorwegen drastisch gewijzigd. Hierdoor en ook door de wijziging van het Reken- en Meetvoorschrift treden ook veranderingen op voor woningbouwplannen en reconstructies van andere wegen dan rijkswegen. De Masterclass Swung biedt u een leertraject dat u in staat stelt de complicaties te overzien die door de gewijzigde regels in de praktijk kunnen optreden. Daarbij zult u doorgronden hoe de nieuwe regels werken bij woningbouwplannen en wijzigingen op of aan infrastructuur. U leert ook de mogelijkheden van het overgangsrecht kennen. De Masterclass Swung-1 is speciaal bestemd voor medewerkers van gemeenten, provincies, adviesbureaus en infrabeheerders die in hun dagelijks werk te maken hebben met de uitvoering van geluidregelgeving.

Masterclass Swung is een bondige en resultaatgerichte training in 2 dagen. Daarbij wordt ook in detail de techniek en het juridische kader behandeld onder andere tijdens concrete praktijkcases. Bijzondere aandacht is er voor het werken met de geluidregisters van ProRail en Rijkswaterstaat en de effecten van het nieuwe Reken- en meetvoorschrift. Bij dat laatste gaat het om de nieuwe stille banden correctie, de nieuwe correcties voor stille wegdekken waarbij ook de achteruitgang gedurende de levensduur is meegenomen en de nieuwe emissiefactoren voor wegvoertuigen. Aan het eind van de cursus krijgt u ook een vooruitblik op Swung-2, de nieuwe regels voor gemeenten en provincies die thans in voorbereiding zijn.

Schrijf in!

Meer informatie en een inschrijvingsformulier treft u aan op de website www.swungspecialisten.nl. Daar vindt u ook uitgebreide informatie over de dienstverlening van de Swungspecialisten.

home...