(advertentie)

Start Masterclass SWUNG (24 september 2013) en SWUNG spoor (8 oktober 2013)


Op 24 september 2013 start de Masterclass Swung-1. Op 8 oktober 2013 start de Masterclass Swung-1 spoor. Meer dan 100 deelnemers zijn u voorgegaan en hebben de Masterclass beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8. Meer informatie treft u aan op de website www.swungspecialisten.nl. Daar vindt u ook uitgebreide informatie over onze dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

De Masterclass Swung is zinvol voor u als u in uw werk te maken heeft met o.a. de volgende vragen:

  • wat betekent het als bronmaatregelen of geluidschermen onderdeel uitmaken van het bestemmingsplan voor een nieuwbouwwijk?
     
  • onder welke voorwaarden kan de beheerder zonder geluidmaatregelen de maximum snelheid verhogen of een extra rijstrook aanleggen?
     
  • wanneer kan een gemeente bezwaar maken tegen een ontheffing voor naleving van het geluidproductieplafond die het bevoegd gezag de beheerder wil toekennen?
     
  • hoe kan bij klachten van burgers worden beoordeeld of de beheerder nog netjes onder zijn geluidproductieplafond zit?
     
  • wanneer is het verstandig bezwaar te maken tegen een verhoging van geluidproductieplafonds die het bevoegd gezag wil doorvoeren?
     
  • wat is de schade die de omgeving leidt als geluidproductieplafonds worden verhoogd?

De Masterclass Swung-1 biedt u een leertraject dat u in staat stelt de complicaties te overzien die bij Swung-1 in de praktijk kunnen optreden. De Masterclass Swung-1 is speciaal bestemd voor medewerkers bij het rijk, provincies, gemeenten en adviesbureaus die in hun dagelijks werk te maken krijgen met Swung.

De Masterclass Swung-1 is een bondige en resultaatgerichte training in 2 dagen en richt zich in de breedte op zowel weg- als railverkeer. Daarbij wordt ook in detail de techniek en het juridische kader behandeld. Lees meer over deze boeiende Masterclass in dit informatieblad. Via dit inschrijfformulier kunt u zich aanmelden:

De Masterclass spoor Swung-1 is een bondige en resultaatgerichte training van een dag en behandelt in detail de consequenties van Swung-1 voor railverkeersgeluid. Lees meer over deze boeiende Masterclass in dit informatieblad. Via dit inschrijfformulier kunt u zich aanmelden:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Elbers (06 29076161) of Gilles Janssen (06 29076162). Of stuur een e-mail naar info@swungspecialisten.nl.


 

SWUNGSPECIALSTEN

Het auteursrecht van deze cartoon berust bij Swungspecialisten. Mailt u ons voor toestemming voor hergebruik