Gratis testen e-scooter in Apeldoorn een succes

Gemeente Apeldoorn, NSG, april 2014

Zonder het knetterende geluid van de benzinemotor en daardoor vriendelijker voor ieders oren. Geluidsarm, onderhoudsvrij, goedkoop rijden en duurzaam, de elektrische scooter heeft bekende voordelen voor ons allemaal: voor de berijder en voor de mensen erom heen.

Samenwerking Apeldoorn en Electric Heroes

In Apeldoorn was het in april mogelijk gratis om te testen hoe snel de scooter rijdt. Via de site http://www.electric-heroes.nl/apeldoorn kon men daarnaast een scooter winnen door de gefilmde ervaringen in beeld te brengen.

Succesvolle campagne

Electric Heroes in Apeldoorn was een groot succes, aldus de NSG. Over aanmeldingen viel niet te klagen, dit waren er ruim 160. Maar niet iedereen kon testrijden, dat was maar voor een 48 tal jongeren weggelegd. Nu de testperiode voorbij is, komen binnenkort de gemaakte filmpjes online, zodat ze zelf stemmers mogen gaan werven. Van de top 10 wordt uiteindelijk door een vakjury bepaald wie er 2 scooters winnen. Ook de stemmers kunnen een scooter winnen.

De campagne in Apeldoorn was de 21ste gemeente die meedeed aan de acties van Electric Heroes. Heeft u ook interesse, neem dan contact op met de NSG.

Bronnen: Gemeente Apeldoorn, Electric Heroes, NSG