Gevarieerd programma op congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit

Organisatie congres GTL, augustus 2015

Het programma van het congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit is bekend. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een gevarieerde en gebalaceerde mix van thema's en bronnen die aan bod komen. Het congres vindt plaats op 3 en 4 november in de Expo te Hoevelaken.

Variatie

Dit jaar komen op beide congresdagen zowel geluid, trillingen als luchtkwaliteit aan bod. Zo'n 60 sprekers belichten in lezingen en in discussiesessies de meest recente ontwikkelingen in hun vakgebied.

Op de eerste dag zijn er lezingen over concrete ervaringen met naleving van geluidproductieplafonds, luchtvaart, trillingen door spoorverkeer, communicatie en luchtkwaliteit. Plenaire lezingen worden gegeven door Miriam Weber (Ministerie van I&M) over een integrale aanpak van verschillende thema's in het project Slimme en gezonde stad en Danny Houthuijs (RIVM) over luchthavens en geluidhinder voor omwonenden.

De tweede dag gaat onder andere over de Omgevingswet, de Green Deal, industrie, bouwakoestiek, isolatie, effecten van maatregelen en geluidhinder door windmolens. De plenaire lezingen zijn van Hans Herremans (Ministerie van I&M) over de Omgevingswet en van Gert-Jan Prummel (Rijkswaterstaat) over Green Deals.

Het volledige programma kunt u hier als PDF vinden.

Informatiemarkt en Gouden Decibel Awards

Naast het congres is er een informatiemarkt waar circa 30 bedrijven en instellingen hun producten en nieuwste vindingen voor de analyse en de bestrijding van luchtverontreiniging, ongewenst geluid of trillingen tonen. Tevens zijn er (overheids)organisaties waarbij informatie ingewonnen kan worden over de diverse programma's en projecten in het kader van geluid, trillingen en luchtkwaliteit. In een apart gedeelte is aandacht voor de inzendingen voor de Gouden Decibel Awards. De Gouden Decibel Awards worden voor het 3e jaar uitgereikt, dit jaar tijdens de borrel aan het eind van de eerste congresdag.

Nieuwe locatie: Expo Hoevelaken

Het congres heeft dit jaar een nieuwe gastheer gevonden: de Expo te Hoevelaken. De Expo ligt direct bij station Hoevelaken en is ook per auto goed bereikbaar.

Korting

Bij opgave op uiterlijk 13 september krijgt u € 50 korting. Als u bij de inschrijving 6 of meer collega's aanmeldt, dan is het 6e congreskaartje gratis.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie is te vinden op de site van het congres GTL. Tevens kunt u zich daar online aanmelden.

 

Bron: Congres GTL