Adverteren op Geluidnieuws

Advertentiemogelijkheden en tarieven

Klik hier voor advertentiemogelijkheden en tarieven.

Opdrachtverlening

Wilt u opdracht verlenen voor een advertentie, dan is een korte e-mail naar adverteer@geluidnieuws.nl voldoende. Vermeldt u daarbij uw factuuradres, uw contactpersoon en eventueel op de factuur te vermelden intern kenmerk.

Wat zijn de voordelen?

Geluidnieuws wordt gelezen door vrijwel alle geluidprofessionals in Nederland en velen in Vlaanderen. Dat wordt aangetoond door de bezoekersstatistieken. Geluidnieuws wordt per maand bezocht door meer dan 1100 bezoekers. Het grootste deel hiervan is abonnee van Geluidnieuws. Zij ontvangen aan het begin van de maand een email met links naar de nieuwe artikelen en met banners van adverteerders. Zij klikken vervolgens op die links om de artikelen op Geluidnieuws te lezen. Op de website krijgen ze weer dezelfde banners te zien. Een banner brengt dus uw bedrijf goed onder de aandacht.

Met een advertentie op Geluidnieuws bereikt u dus een groot en professioneel publiek, terwijl de kosten voor een advertentie laag zijn. Het is voor uw bedrijf dus interessant om uw advertentiecampagnes te versterken via advertenties op Geluidnieuws. Geluidnieuws is gratis voor iedereen die het wil lezen; met uw advertentie sponsort u dit webtijdschrift, waarmee u ook sympathie zal opwekken. Geluidnieuws wordt hogelijk gewaardeerd. Dit blijkt ook uit de Gouden Decibel Award die onze hoofdredacteur, Elly Waterman, in 2012 heeft ontvangen voor haar werk aan Geluidnieuws.

De hoge pagerank van Geluidnieuws

Display PagerankGeluidnieuws heeft een pagerank van 5 op Google (zie het real-time icoontje hiernaast). Dat betekent dat u door een link op Geluidnieuws niet alleen direct meer aandacht krijgt van mogelijke klanten, maar dat uw website via een link op Geluidnieuws ook hoger scoort in de gerichte zoekresultaten van Google. Een advies voor hogere zoekresultaten op Google is namelijk: "Zorg ervoor dat je links krijgt op websites die qua inhoud aansluiten bij jouw website en die een hoge pagerank hebben." U kunt hier de pageranking testen van uw eigen website.