Personalia - Mensen die extra aandacht verdienen vanwege hun prestaties op het gebied van geluid (2012-2013)

december 2012 Wim Schoonderbeek neemt afscheid bij adviesbureau SPA dat hij in 1996 oprichtte en inmiddels 25 personeelsleden heeft. Hij wordt opgevolgd door een driekoppige directie.

Lees meer....


Wim Schoonderbeek

november 2012 Elly Waterman, adviseur bij dBvision en vanaf de start initiatiefnemer en redacteur van Geluidnieuws ontvangt de eerste Gouden Decibel voor een persoon. De jury is unaniem van oordeel dat Elly Waterman boven de anderen uitspringt. Kenmerkend voor Elly Waterman is dat ze niet alleen goed is in haar ‘gewone’ werk, maar veel meer doet dan dat. Daarbij weet ze dat hoge niveau ook al heel lang vast te houden. Daarom verkiest de jury Elly Waterman als winnaar 2012 in de categorie persoon van de Gouden decibel.

Lees meer...


Elly Waterman

oktober 2012 Luc Wismans promoveert aan de TU Twente op het proefschrift

Lees meer....


Luc Wismans

april 2012 Op 4 april 2012 promoveerde Martijn Vercammen op het proefschrft "Geluidconcentratie veroorzaakt door gekromde oppervlakken".

Lees meer....


Martijn Vercammen

maart 2012

Op 30 maart 2012 werd Herman ten Berge benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, ter gelegenheid van het afscheid als directeur van de Nationale Hoorstichting.
Lees meer...

 


Herman ten Berge