Call for Papers Urban Sound Symposium

Het eerste internationale Urban Sound Symposium vindt op 3 tot 5 april plaats in Gent (B). De deadline voor het indienen van een abstract is 31 december. Het USS is bedoeld om experts samen te brengen die geconfronteerd worden met stedelijk geluid in hun professionele activiteiten.

Het programma omvat lezingen van vooraanstaande onderzoekers uit allerlei landen, er zijn paneldiscussies en bijdragen in de vorm van een pitch van 2 minuten. Het symposium vindt plaats in Het Pand, het congrescentrum van de Universiteit Gent, gelegen in het historische centrum van Gent, België. Op de site van het USS staat meer informatie over de registratie en indiening van bijdragen, abstracts / posters.

Parallel aan het symposium vindt de eerste Soundscape Hackathon plaats in De Krook, het nieuwe mediacentrum van Gent. Gedurende 3 dagen ontwerpen de deelnemers een betere soundscape voor publieke buitenruimtes in een reeks steden over de hele wereld, en ontwikkelen ze een methodologie met behulp van virtual reality ter demonstratie.

Bron:

Urban Sound Symposium