Call for Abstracts GTL geopend

Na een uiterst geslaagde editie in 2022 van het Congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit, wordt op 14 en 15 november 2023 de 26e editie van het congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit gehouden. Dit jaar op een nieuwe mooie locatie, in Gooiland Hilversum. De Call for Abstracts is daarvoor geopend.

Het congres met beurs/informatiemarkt is een jaarlijks terugkerend, tweedaags evenement met ca. 500 deelnemers, 50 lezingen, discussiefora en workshops en 25 stands van toonaangevende organisaties . Bezoekers zijn vooral milieu-experts van overheden, adviesbureaus en innovatieve bedrijven.

Call for Abstracts

De programmacommissie nodigt daarom iedereen uit om tot uiterlijk 12 mei voorstellen voor lezingen in te dienen over actuele thema’s op het gebied van geluid, trillingen, luchtkwaliteit en zero-emissie. (Download hier de Call for Abstracts.) In de Call for Abstracts staan onderwerpen waarvoor de programmacommissie specifiek op zoek is, maar ook inspirerende lezingen van overige interessante actuele thema’s zijn welkom.

Thema’s: geluid, trillingen, luchtkwaliteit, stikstof, integrale aanpak milieu-aspecten
Bronnen: wegverkeer, railverkeer, luchtvaart, industrie, scheepvaart, bouw, horeca/evenementen

Inzenden tot en met 12 mei 2023

Een onafhankelijke programmacommissie, bestaande uit afgevaardigden van o.a. het RIVM, ProRail, de NSG, de NAG, de GGD en de VVM, bewaakt de rode draad van het congres en maakt daarbij een selectie van de inzendingen. Uw voorstel dient beschreven te worden in een samenvatting van 80 tot 300 woorden. Gelieve uw tekst (zonder opmaak) en uw contactgegevens voor 12 mei 2023 via het webformulier op www.gtlcongres-beurs.nl in te dienen (klik in de menubalk op Aanmelden & Info – Sprekers – Call for Papers). Indien u meer informatie wenst, kunt u de website raadplegen of contact opnemen met Ruben van Moppes (tel: 06 1589 6349).

Als de ingezonden lezing wordt geaccepteerd betalen sprekers voor de dag van de lezing 1/3 van de reguliere toegangsprijs van congres (de prijs voor sprekers bedraagt daarmee € 182, de normale bezoekersprijs is € 545).

Op het congres is ook een beurs/infomarkt aanwezig. Meer informatie daarover, of voor het huren van een stand, kan bij Ruud Gilde (tel: 06 –5379 3177 ).

De organisatie hoopt u in november te verwelkomen als spreker, bezoeker of en/of standhouder op het congres Geluid, Trillingen en Luchtkwaliteit.

Bron: Congres GTL