dBvision POP-quiz met DJ Brutus op 23 juni

Vorig jaar organiseerde dBvision een geluidquiz onder vakgenoten. Aanleiding daarvoor was het feit dat we elkaar door corona al een tijd niet live hadden gezien. Een online event leek ons toen aardig. Dat jullie dat ook vonden bleek uit de enthousiaste deelname. Alle reden om er een traditie van te maken en dit jaar weer een quiz te houden.

Je kunt net als vorig jaar individueel meedoen, of met een als team van maximaal 4 personen, met één persoon als ‘woordvoerder’. Deelname kan zowel online (gratis), of op locatie bij dBvision in Utrecht (25 euro p.p., inclusief borrel).

In razende vaart door allerlei covers

Dit keer op donderdag 23 juni ergens vanaf eind van de middag met als thema popmuziek. DJ Brutus gaat met ons in een donderende vaart door allerlei covers. Van de jaren 80 tot en met nu. Jouw kennis stellen we op verschillende manieren op de proef: eenvoudige vragen wisselen we af met vragen voor echte kenners en dat alles met een tikkende klok op de achtergrond. Eeuwige roem ligt voor de nieuwe Leo Blokhuis in het verschiet. Wil je meedoen? Meld je dan aan via popquiz@dbvision.nl. Zet erbij of je online meedoet of op locatie. Je krijgt het vergaderverzoek dan snel in je mailbox.